Vårt drömlag

Vi är passionerade människor från olika områden i livet – och vi arbetar med hela världen som vår arbetsplats. Från vart som helst – där vi får möjligheten att uppleva livet fullt ut. Världen är vår lekplats, Slack är vårt kontor. Egna initiativ och handlingskraft är våra ledstjärnor. Plats och arbetade timmar är sekundärt. Vi jobbar från olika städer men vår laganda är fylld av energi och kärlek till varandra.

Möjligheten att tillsammans skapa på olika kreativa och inspirerande platser i världen ger oss både den frihet och energi vi behöver i livet för att skapa konstverket vi ser i horisonten.

Vi har den här möjligheten för att vi är ett tight team – med stor tillit tillvarandra. Men vi tar det inte för givet. För att dagligen nå nya nivår behöver vi leverera på topp. Vi bryr oss om varandra – men mer som en familj än ett team. Vi vet att – för att nå bergstoppen tillsammans och njuta av äventyret längs med vägen – krävs både att kommunikationen och målet är klart och tydligt för alla som är med på resan.

Vi vet att vi växer av våra misstag – därför är vi en familj med ovillkorlig kärlek.
Vi är en familj och vi är äventyrsälskare, vi är här för att skapa magi tillsammans.

Och förändra världen, såklart.

 


 

Möt grundarna
bakom Simon Saves

 

JOHANNES IVARSSON

Världsmästaren i brännboll från Umeå som slog en home-run och klättrade hela karriärstegen till topposition inom bankvärlden – för att upptäcka hur de insikterna och kunskaperna gör mer nytta i att hjälpa andra som dagligen känner stress och oro över sin privatekonomi.

”- Vi lever mitt i en omfattande global konsumtionshysteri – där det är lätt att tappa kontrollen. Det är dags för oss att ta tillbaka kontrollen – och skapa en större trygghet i vardagen för oss alla.”

SIMON MYRINGER

Simon är killen som växte upp barfota på Värmdö, fick in en fot på Google och sedan fortsatte utforska hela världen i sina birkenstock.

”- Personlig frihet har alltid varit högsta målet för mig, ekonomisk frihet och friheten att göra vad jag vill med min tid. Nu är det tid att hjälpa andra att uppnå detsamma.”

ANDREAS SJÖSTEDT

Gotlänningen och entreprenören som har spenderat varenda krona han tjänat i livet på att lära känna nya människor världen över – och ger nu tillbaka – genom sätta människor med liknande mål i samma rum för att tillsammans accelerera positiv förändring i världen.

”- Ekonomisk stress har varit en stor del av mitt liv på grund av mindre medvetna spontana beslut – och jag vet att jag inte är ensam. Det är dags för en förändring – och det börjar med att erkänna att vi ibland behöver hjälp på vägen.”

JOSEF CARLSSON

Vårt tech-geni från Halmstad som var en av de första in på Klarna och som tidigt fick en djup insikt om att det konsumtionssamhälle vi lever i – är en stor ohälsofara för både oss själva och vårt samhälle..

”- Vi behöver hjälp att ta oss ur våra egna ohållbara ekonomiska beteenden.

Både vi själva och vår planet förtjänar så mycket bättre”